bluerefreshEnergi med återförslutning
Burn Blue Refresh är först ut på den svenska marknaden med en burk som går att återförsluta, meddelar Coca-Cola Enterprises i Sverige. Den nya förpackningslösningen har vunnit flera innovationspriser sedan lanseringen i Frankrike 2008, där den även vunnit priset ”Can of the year 2008.”
 
I samband med den nya förpackningslösningen lanserar Burn en ny smakvariant på den Svenska marknaden, Burn Blue Refresh, med smak av äpple, kiwi och blå agave. Strategin är att genom den nya burken utmärka sig helt från övriga energidrycker i svensk handel.
 
– Vi är stolta att kunna fortsätta vår höga innovationstakt  inom förpackningar och i samband med nyheten vill vi även fortsätta driva utvecklingen inom energisegmentet, säger Annika Tessler Höijer, marknadsansvarig för Burn.
 
Med hjälp av återförslutningsmekanismen som kan öppnas och stängas genom att den vrids, behöver inte konsumenten dricka upp hela förpackningen när den öppnats första gången utan kan spara drycken genom att återförsluta burken och konsumera resten senare utan att kvaliteten på produkten försämras, enligt Coca-Cola Sverige.
 
/FoodMonitor

t20