Så prenumererar du på Plus!
 
FoodMonitorPlus är en prenumerationstjänst som ger dig obegränsad tillgång till alla artiklar på FoodMonitor Plus och till FoodMonitors nyhetsbrev.
 
Här kan du läsa om Användarvillkor och ångerrätt.
 
Vi har två prenumerationsalternativ. Det första alternativet är på 6 månader och kostar 789 SEK (inklusive moms). Det andra alternativet löper på ett år och kostar 1 189 SEK (inklusive moms). Båda alternativ inkluderar FoodMonitor Plus nyhetsbrev till livsmedelsindustrin (nyhetsbrevet går enkelt att avstå från om så önskas).
Det finns två sätt att betala för prenumerationen. Antingen via kort och då får du tillgång till alla artiklar på direkten.
Eller så kan du välja att betala via faktura. Då får du tillgång till artiklarna så snart vi registrerat dina uppgifter. Detta kan ta en till två dagar, men oftast sker det inom några timmar.
 
Betala med faktura
För att betala med faktura: klicka här! Då kommer du till en sida som talar om vilka uppgifter du behöver skicka per mejl till oss.
 
Betala med kort
Vid kortbetalning använder vi PayPal. Du registrerar först dina uppgifter på vår webbplats. Sedan omdirrigeras du automatiskt till PayPal:s webbplats där du använder ditt kort. FoodMonitor registrerar alltså inga kortuppgifter utan vi ger dig automatiskt tillgång till våra artiklar så snart betalningen gått igenom hos PayPal.
Klicka på något av dessa alternativ för att registrera dig för ett konto på FoodMonitorPlus och betala med kort på PayPal:

Prenumerationsplaner

Varaktighet: 12 månader
Pris: 1,189.00SEK