Portfolio (tillfälligt öppen för alla besökare)
{akeebasubs !*}
Uppgift: Deltidare på Burger King fick ingen utbildning i att hantera brinnande bilar
Det här är en plusartikel. Prenumerera på plus i 6 månader eller ett år. Med plus får du obegränsad tillgång till FoodMonitor.
Prenumerera här!
Är du redan prenumerant behöver du bara logga in för att läsa artikeln.
{/akeebasubs}
{akeebasubs *}
bDSC 0128
Uppgift: Deltidare på Burger King fick ingen utbildning i att hantera brinnande bilar
Tidigare i år började en bil brinna i en drive-through som tillhör hamburgerbolaget Burger King. Enligt uppgift brister det i personalen utbildning.
”Ingen av deltidarna har fått utbildning om hur de ska agera i en sådan situation”, skriver enligt uppgift en anställd på bolaget i en anmälan nyligen.
Burger King å andra sidan menar att man ger alla anställda utbildning.
”Alla våra anställda får grundlig träning i alla delar av restaurangen. Säkerhet är givetvis också en del av detta, oavsett om det gäller brandsäkerhet, livsmedelssäkerhet eller något annat. Vi har olika typer av restauranger och träning är anpassad för dessa”, skriver bolaget i ett mejl till FoodMonitor.
/FoodMonitor
{/akeebasubs}