Anmol Restaurang förbjuds att kyla ned värmebehandlade livsmedel, för servering vid senare tillfälle – och hotas med vite
Anmol Restaurang, som drivs av Anmol AB i Stockholm, brister i nedkylningen av livsmedel. Det påstår livsmedelskontrollen på Stockholms stad som i dagarna lagt ett förbud – som förenats med ett vite på 25 000 kronor.
This section of the article is only available for our subscribers. Please click here to subscribe to a subscription plan to view this part of the article.
COOP Hagastaden förbjuds att servera livsmedel som vakuumförpackats i butikens tillagningskök
Trots upprepade påpekanden från livsmedelskontrollen på Stockholms stad, och ett föreläggande, ska matbutiken COOP Hagastaden inte ha rättat till brister i hanteringen av vakuumförpackade livsmedel som säljs i matlådor. Därför har myndigheten i dagarna lagt ett förbud.
This section of the article is only available for our subscribers. Please click here to subscribe to a subscription plan to view this part of the article.
Brister i livsmedelshanteringen på Estrellas personalmatsal i Angered
Livsmedelskontrollen på Göteborgs Stad gjorde förra månaden ett kontrollbesök på chipsbolaget Estrellas personalmatsal i Angered som drivs av MVKCK i Göteborg ek. för/ Vägen ut! Lärjeåns kök & trädgårdar och ska ha konstaterat att livsmedel inte hanteras på ett säkert sätt.
This section of the article is only available for our subscribers. Please click here to subscribe to a subscription plan to view this part of the article.
Flugor på Biltema Café
Flugor ...
This section of the article is only available for our subscribers. Please click here to subscribe to a subscription plan to view this part of the article.
Restaurang Vällagat förvarade schnitzel i svart soppåse – och hade mögel och flugor på golvet – påstår Göteborgs Stad
När livsmedelskontrollen på Göteborgs Stad förra månaden gjorde ett kontrollbesök på restaurangen Restaurang Vällagat, som drivs av företaget Vällagat Göteborg AB, säger man sig ha upptäckt att livsmedel inte hanterades på ett säkert sätt.
This section of the article is only available for our subscribers. Please click here to subscribe to a subscription plan to view this part of the article.
Livsmedelsverket kräver att Kils Slakteri åtgärdar felmärkning, snusk och andra brister
Charkbolaget Kils Slakteri AB i Kil brister i rengöringen av sin utrustning – och felmärker kött. Bland annat detta uppger Livsmedelsverket att man konstaterat vid en kontroll tidigare denna månad.
This section of the article is only available for our subscribers. Please click here to subscribe to a subscription plan to view this part of the article.
- Äggföretag förbjuds att tvätta ägg
- Scandic Hotel Backadal utsatte konsumenter för EHEC-risker med felaktigt stekt kött – påstår Göteborgs Stad
- Livsmedelsverket: springande mus på Matfabriken
- Omärkta bruna hönsägg i omlopp i Rinkeby
- Operatör på slakteriet Protos i Visby skar sig på egen kniv i samband med lammslakt
- Konsument med celiaki skadad vid resa med Airtours – hotell trodde att gluten är samma sak som ägg
- SLU brottsanmäler ”student” som påstås terrorisera personal efter att inte ha klarat delmoment i veterinärutbildningen TU-VET – kallade personal för hora, odjur och hallick
- Guldhaven Pelagiska hoppas på export av hundratals ton siklöja till Ukraina
- Fiskare i Luleå kan komma att gräva ner mer siklöja som används till gourméprodukten Kalix Löjrom
- Invuxet horn påträffat på slakteri