MAX21
MAX Burgers och Freetrailer samarbetar
Hamburgerbolaget MAX Burgers meddelar att man inleder ett samarbete med delningsföretaget Freetrailer. Det innebär att fyra släpvagnar kommer att finnas tillgängliga för allmänheten att låna utan kostnad på restaurangen MAX Lillån i Örebro. Dessutom klimatkompenseras varje mil som körs med släpen.
– Max Burgers går tillsammans med Freetrailer i bräschen för restaurangbranschen och erbjuder en gratistjänst för personer som har behov av att transportera prylar. Den som ska flytta eller slänga skräp kan snart stanna till vid MAX för att både låna ett släp och fylla på energin med en burgare. Många har vägarna förbi restaurangen i Örebro och efterfrågan på släpvagnar är hög i området. Därför är jag inte bara glad över att MAX Burgers blir vår första restaurang som partner utan också för att vi tillsammans kan underlätta vardagen för människor i området, säger Johan Wijkander, Nordic Area Manager på Freetrailer, enligt ett pressmeddelande.
– Vi har restaurangbranschens bredaste klimatanalys och åtgärderna omfattar nu även vårt samarbete med Freetrailer. Dessutom gynnas både miljön och plånboken av att delningskulturen växer, där vi kan dela på sällanköpsvaror så som släpvagnar. Nu kommer vi att kunna hjälpa personer i närheten av Örebro med både mat och transportmedel, vilket vi hoppas gör besöket hos oss ännu lite bättre, säger Tobias Karlsson, Chief Marketing Officer på MAX Burgers, enligt pressmeddelandet.
/FoodMonitor
Foto: MAX Burgers.

t20