Kaffebönor till Vasaloppet är färdigrostade
Kaffebolaget Löfbergs i Karlstad meddelar att man kommer att fixa Vasaloppskaffet i år. Kaffebönorna till det är redan färdigrostade, uppger man.
– Superkul att vara en del av folkfesten och bidra med produkter som både värmer och ger energi. Vi räknar med att servera cirka 200 000 koppar kaffe under Vasaloppet, säger Lena Rodin, Brand Experience Manager på Löfbergs, enligt ett pressmeddelande.
– Ett samarbete vi sätter stort värde på. Löfbergs är precis som Vasaloppet ett välkänt varumärke med en lång och gedigen historia. Deras produkter är uppskattade av våra deltagare samtidigt som Löfbergs delar våra värderingar på hållbarhetsområdet, säger Eva Hörwing, Key Account Manager på Vasaloppet, enligt pressmeddelandet.
/FoodMonitor
Fakta (källa: Löfbergs):
”Vasaloppet är världens största långlopp på skidor. Vasaloppets vintervecka med längdskidåkning och sommarvecka med mountainbikecykling och löpning lockar närmare 100 000 anmälda deltagare varje år. Sedan starten 1922 har över 1.5 miljoner deltagare passerat målportalen i Mora.”

t20