oIMG_2364
LIVEKINDLY co. tar Oumph!
Livsmedelsföretaget Food for Progress i Mjölby meddelar att det idag tillkännages att företagsgruppen LIVEKINDLY co. förvärvar deras populära varumärke Oumph!. Enligt uppgift vill LIVEKINDLY co. med förvärvet stärka sin position i segmentet växtbaserade köttalternativ.
– The LIVEKINDLY co. leder en rörelse för att bygga en mer hållbar framtid genom vår portfölj av varumärken – som alla skapar utsökt, hälsosam växtbaserad mat – samt genom vårt ekosystem med likasinnade syftesdrivna partners, säger Kees Kruythoff, vd och ordförande i the LIVEKINDLY co., enligt ett pressmeddelande.
”Food for Progress kommer efter transaktionen gällande Oumph! att fortsätta utveckla och producera produkter och nya hållbara koncept. En investering i en ny växtbaserad produktionsanläggning kommer att göras för att stärka positionen som produktionspartner för private label och andra varumärken”, skriver Food for Progress i pressmeddelandet.
/FoodMonitor
Fakta (källa: Food for Progress):
”Varumärket Oumph! är skapat av Food for Progress. Food for Progress grundades 2014 av Anders Wallerman och Anna-Kajsa Lidell och är ett svenskt livsmedelsföretag som förenas i drivkraften att skapa god, nyttig, och klimatsmart mat, som räcker för alla människor på jorden. Företaget har de senaste åren rönt stora framgångar med utmärkelser som Livsmedelspriset 2015, Årets Dagligvara 2016, och World Food innovation Award 2019. Oumph! finns idag i hela Norden, Storbritannien, Irland, och Nederländerna.”
LÄS OCKSÅ: Oumph! lanserar Oumph! Smoky Bits och The Oumph! Banger
LÄS OCKSÅ: Lagom till Jul: Oumph! Balls
LÄS OCKSÅ: Nya vego med Oumph! på Wayne’s Coffee
Foto: FoodMonitor.

t20