cloettaploppkonsumentverket
Ingen Kärlek eller Lycka
i Cloettas Plopp
Godistillverkaren Cloetta har en påse med den storsäljande chokladbiten Plopp som enligt märkningen ska innehålla bitar märkta Puss, Kram, Kärlek, och Lycka. Men många konsumenter har upptäckt att Kärlek och Lycka numera helt saknas. En konsument köpte ett antal påsar för att använda på ett bröllop men blev besviken.
  
”Detta var tänkt till godisbuffén på vårt bröllop så man blir lite snopen då just Kärlek var det vi var ute efter och inte fick ett enda”, skriver konsumenten till Konsumentverket.
 
”I Plopp´s Puss och Kram som den heter så fanns det tidigare fyra olika förpackningsvarianter med. Och det står även nu utanpå på påsen alla fyra orden. Men alla fyra orden är inte med i påsen”, säger Claes Ekström, brand manager på Cloetta.
 
”Vi hade inte räknat med att det skulle bli sådana här protester i och med att det är samma produkt men med olika märkning. Puss och Kram finns med i påsarna. Det här var ett misstag som vi inte kommer att göra om igen.”
 
När var bitarna Kärlek och Lycka med i förpackningen senast?
 
”Det var nog ett år sedan.”
 
”Vad man inte räknar med är att det finns folk köper det här för att de ska använda alla fyra orden. Det är en läxa vi har fått lära oss att vissa gör det och kanske tycker det är kul att dekorera ett matbord eller ha till ett bröllop”, säger Claes Ekström.
 
HÅKAN FRISELL
 
Läs mer här (extern länk, forum hos Bröllopstorget)!
  

t20