cIMG_6928
Clean Drink Sverige lanserar varumärket Clean act:ve
PRODUKTNYTT Dryckesbolaget Clean Drink Sverige AB i Stockholm meddelar att man lanserar ett nytt varumärke – Clean act:ve. Under varumärket finns vätskeåterställande produkter.
– Clean har sedan starten fokuserat på energi- och funktionssegmentet med koffeinberikade drycker. Med Clean act:ve fyller vi en lucka där våra konsumenter önskat en vätskeåterställande produkt i samband med träning eller andra situationer där vätskenivåerna i kroppen inte är i balans. Den fungerar för all del lika bra när man vill ha en läskande törstsläckare i vardagen. Det är ett perfekt komplement till våra övriga varumärken Clean drink och Clean sav:D, säger Elin Simmesgård som är marknadschef på Clean drink, i ett pressmeddelande.
cIMG_6975
”Clean act:ve innehåller äkta björksav, kokospulver och körsbärsextrakt samt vitamin E, vitamin B6 och biotin. Den är lätt kolsyrad, vegansk samt fri från socker och koffein. Med sina vätskeåterställande egenskaper är den lämplig att konsumeras under hela dygnet vid exempelvis fysisk aktivitet, uttorkning eller sjukdom”, skriver bolaget i pressmeddelandet.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.