Svinaktig verksamhet på grisgård
– anställda döms för djurplågeri
Suggor misshandlades till döds med järnrör. Djur lyftes upp i öronen och kastades ner på betonggolv. Djurrättsorganisationen Animal Equality har dokumenterat hur sadismen har frodats på Harling Farm i Norfolk i Storbritannien. Nu har två anställda dömts till fängelse. Gårdens ägare begick självmord efter avslöjandet tidigare i år. Det rapporterar Daily Mail.
Verksamheten på Harling Farm filmades ”undercover” av en utredare hos Animal Equality under två månader förra sommaren. Organisationen samlade på sig inte mindre än 200 timmar film och 300 fotografier som visar djurplågeriet på gården.
Domstolen Norwich Magistrates' Court som dömde de båda anställda skriver i ett utlåtande det inträffade är ”bland de värsta fallen av djurplågeri” som man handlagt.
Trots detta fick en av de anställda enligt Daily Mail bara ett fängelsestraff på 18 veckor. Den andra fick villkorlig dom. 
VARNING FÖR MYCKET STARKA BILDER!
/FoodMonitor
Läs mer:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2189933/Farm-worker-jailed-filmed-battering-pigs-death-plastic-pipe-picking-ears-hell-hole-farm.html 

t20