Nya ägare för North Trade
Köttimportören North Trade meddelar idag att delar av företagets ledningsgrupp tillsammans med privatinvesteraren Håkan Blomdahl köpt och övertagit ägandet av bolaget från den tidigare huvudägaren Procuritas Capital Investor III från 7 juli.

North Trade har under de senaste åren arbetat utifrån en långsiktig tillväxtplan för att bli en ännu bättre samarbetspartner, med resurser att hantera en hållbar och optimerad produktion, varuflöden och utveckling av produkter anpassade för de ledande nordiska aktörerna inom Dagligvaruhandel, Horeca och Industri, skriver bolgaet i ett pressmeddelande.
– Ägarbytet kommer inte att medföra några stora förändringar i verksamheten. Vi går nu in i en ny och otroligt spännande fas där vi fortsätter vårt långsiktiga arbete och med utökat fokus på att bygga starka partnerskap med våra kunder. Vi ser en stor utmaning att få ihop ekvationen med ett tydligt CSR-arbete, stort prisfokus, höga volymer och en bra upplevd kvalitet på köttprodukter framöver och här ser vi att vi har en betydande roll att spela säger Pål Bruu, VD för North Trade.
/FoodMonitor