AM3Catenacci lockar
med guldbiljetter
Operakällarens kökschef Stefano Catenacci medverkar i TV4:s storsatsning Kockarnas Kamp till hösten. Hämtmatskedjan Gooh, där Stefano står bakom alla recept, har i samband med detta under hösten en tävling där man genom att hitta en av ett fåtal gömda guldbiljetter har chansen att komma till honom på Operakällaren och laga mat. Foto: Mats Holmström

Under veckorna 40-47 kommer ett litet antal guldbiljetter att gömmas på Goohs förpackningar. De lyckliga som hittar en biljett kommer bjudas in till Operakällarens kök, och där ges en helt unik möjlighet att laga mat tillsammans med Stefano Catenacci.
– Vi är oerhört stolta och spända på Stefanos medverkan i Kockarnas Kamp, där Stefano kommer bli ett känt ansikte för svenska folket. Vi tror att möjligheten att få komma till mystikomsusade Operakällaren lockar många matlagningsintresserade, vilket Goohs konsumenter är. Eftersom Operakällarens hämtmatskoncept är lagat från grunden av passionerade kockar, väljer de just Gooh, de dagar tiden inte räcker till för hemlagat. säger Sara Larsdotter, marknadschef på Gooh.
Det vinnaren behöver göra är att skicka in guldbiljetten tillsammans med ett ifyllt formulär som finns att hämta på Goohs hemsida. Information kommer sedan skickas ut till vinnarna om detaljer för eventet på Operakällaren.
Stefano Catenacci är förväntansfull inför hösten.
– Jag ser fram emot att ta emot ett gäng passionerade hemmakockar som får prova på att laga mat här hos mig. De kommer förmodligen gå härifrån med en upplevelse för livet!
/FoodMonitor