martin_lindstrom_new_largeNy VD på
Ingelstad Kalkon
Ingelstad Kalkon AB får ny VD från den 3 januari 2011. Martin Lindström rekryteras från Atria Scandinavia där han senast var produktionsansvarig för Chark Sveriges sju fabriker.
 
– Jag ser som min främsta uppgift att utveckla Ingelsta Kalkon på den svenska marknaden så att ännu fler svenskar väljer kalkon på till vardag och fest. Vi är marknadsledare och måste hela tiden arbeta med innovation och olika sätt att utveckla vårt erbjudande av svensk kalkon i våra försäljningskanaler.
 
– Ingelsta Kalkon är ett attraktivt varumärke som gjort en riktig framgångsresa under de senaste åren. Det är en otroligt spännande utmaning att leda företaget vidare på den vägen, säger Martin Lindström. 
 
Martin Lindström kommer närmast från Atria Scandinavia där han var produktionsansvarig för Chark Sveriges åtta fabriker. Han har tidigare också varit försäljningsansvarig för varumärket Onsala. Atria Scandinavia säljer charkprodukter under varumärkena Lithells, Sibylla, Lönneberga, Ridderheims, Pastejköket och Arboga.
 
 /FoodMonitor