Estrella23
Estrellas nya chips ”inget för fegisar”
Chipsbolaget Estrella i Angered meddelar att man har tillverkat 30 påsar BRÄNNHETA chips. Man säger också att det inte är något för fegisar.
”Svala temperaturer ligger över Sverige, så nu värmer vi upp sommaren på riktigt med BRÄNNHETA CHIPS. Vi älskar att utmana oss själva och efter att Estrella lyckats skapat chips med smak av semla kommer nu chipsen som ställer chiliälskarna mot väggen. BRÄNNHETA CHIPS kommer att bli en riktig Chilli Challenge för den som vågar”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
– Chiliälskare är ofta engagerade och det finns alltid personer som kommenterar att våra hetare produkter inte är heta nog. Detta är ett roligt sätt att testa gränserna på! Vi kommer att låta vissa chiliälskare få chansen att testa, säger Jenny Pira, PR & Social Media Manager på Estrella, enligt pressmeddelandet.
Det 18-årsgräns på chipsen.
– Chips som är så chilliheta som dessa kan ge upphov till såväl smakavdomningar på tungan som magont. Dessa är utifrån våra tester så pass heta att vi inte vill rekommendera dem till barn. När vi erbjuder tester och håller tävlingar kommer det därför att vara 18 årsgräns, säger Karin Isaksson, Brand Manager på Estrella.
Så här får man tag på chipsen enligt Estrella:
”En del chilliälskare kommer att få personlig förfrågan om att testa chipsen. För andra kommer det att arrangeras tävlingar på Instagram och Facebook @EstrellaSverige
Begränsat antal: Endast 30 påsar á cirka 80 gram
5 av 5 chilifrukter
18 års gräns
Inget för fegisar”
/FoodMonitor
Foto: Estrella.

t20