snacksmix_grupp_2_new_large
Nya, ekologiska snacksmixer
Kung Markatta lanserar en ny serie ekologiska snacksmixer bestående av olika blandningar av frön, nötter, frukter, bär och choklad.  Det handlar om fem olika mixer som enligt Kung Markatta är riktiga humörhöjare.
 
Eftersom nötter och frön är både goda och fulla med bra energi har Kung Markatta valt att satsa på det som grundstomme i alla mixerna. Snacksmix Frö är en helt naturell blandning av frön och sojabönor. De som önskar en fruktigare smakupplevelse väljer någon av de två mixerna med torkade frukter och bär och de som vill ha unna sig något extra eller vill ha ett lite nyttigare alternativ till godis på helgen, kan lyxa till det med de två mixer som är chokladdoppade.

– Vi har känt att det har saknats bra, ekologiska snacksalternativ på marknaden. Något gott att ta till när tiden tryter och man behöver få i sig ett bra mellanmål, säger produktchef Ingrid Herdmo.
 
De fem mixerna är:
Snacksmix frö: Lättsaltade och rostade sojabönor, pumpafrön och solrosfrön.
Snacksmix nöt med äpple & tranbär: Torkade, äppelbitar, syrliga tranbär och söta russin blandat med rostade hassel- och cashewnötter samt sojabönor.
Snacksmix nöt med physalis & körsbär: Torkad, syrlig physalis, körsbär och söta russin. blandat med rostade cashewnötter, mandlar och sojabönor.
Snacksmix soja: Rostade och lättsaltade sojabönor doppade i mörk choklad.
Snacksmix choklad: Chokladdoppade gojibär, sojabönor, nötter och russin. Både mörk-, vit- och mjölkchoklad.
 
/FoodMonitor