Ny kedjechef på Coop Forum
Coop meddelar att Anders Wennerberg tar över som kedjechef för Coop Forum. Wennerberg  kommer närmast från tjänsten som butik och försäljningsdirektör på Intersport och har en lång bakgrund inom detalj- och dagligvaruhandeln med bland annat över tio år på ICA.
  
Anders Wennerberg har i hela sitt yrkesverksamma liv arbetet inon detalj - och dagligvaruhandeln.
  
– Jag ser mycket fram emot att få Anders ombord i vårt team och är övertygad om att han kan bidra med mycket värdefull kunskap och erfarenhet från en rad duktiga aktörer inom svensk handel. Anders är en erfaren ledare med mångårig bakgrund inom dagligvaruhandeln. Inte minst det faktum att han började sin karriär ”på golvet” har gett honom gedigen kunskap om alla led i driftskedjan och en förståelse för detaljer på området, säger Frank Fiskers, vd & koncernchef KF/Coop.
  
Anders Wennerberg börjar på Coop den 13 augusti, bekräftar kedjan.
 
– Coop är inne i en mycket positiv utveckling just nu och är idag helt klart en av dagligvaruhandelns mest spännande aktörer. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med teamet i Coop Forum ta mig an denna verksamhets speciella utmaningar och till att ta en ledande position på Coops framtida resa, säger Anders Wennerberg.
  
/FoodMonitor