mathem-magazine_1001_front_new_largeMagazine MatHem
lanseras nu på nätet
I förra veckan lanserade MatHem sin nya mattidning, Magazine MatHem, som delades ut till hushåll i Stockholm och Uppsala. Nu kan alla intresserade läsa den nya mattidningen direkt på nätet. En av fördelarna med den digitala versionen är att om man hittar ett recept eller en produkt som man är intresserad av i tidningen så finns oftast länkar som leder direkt till rätt sida på mathem.se. 
 
MatHem.se är ett av de ledande företagen som erbjuder matinköp via nätet och är i dag det enda företaget i branschen som kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med abonnemang på färdiga matkassar med återkommande innehåll, recept och tillägg av olika varor. Företaget finns i dag i Stockholm och Uppsala. Ambitionen är att etablera MatHem.se i ytterligare ett antal städer under 2010.
 
MatHem lanserade förra veckan sin nya satsning Magazine MatHem som delas ut till kunder i de befintliga upptagningsområdena. Nu finns alltså Magazine MatHem också tillgänglig för läsning online, i pdf-format för nedladdning och i flash-format för den som vill publicera tidningen på sin egen webbplats eller blogg, meddelar man.
 
Exempel från tidningen:
 
Tips från mästerbagaren Heléne Johansson om hur du lyckas med brödbaket
”Sajtseeing”, dvs tips om de bästa matbloggarna på nätet.
Vad har du i kylenen titt in i Katrin Zytomierskas kylskåp.
Monikas Magii köket hos Monika Ahlberg för diskussion om tidsbesparingar och framtidens mat.
Dukat för festDukningsexpterten Catharina Lindeberg visar sina vackraste dukningar.
 
Läs mer om de olika alternativen att läsa Magazine MatHem här
 
/FoodMonitor