vvKasse med viktkoll
ViktVäktarna har startat ett samarbete med City Gross och nu lanserar man tillsammans en ny, färdigkomponerad matkasse med hälsosamma recept.
Grundidén är att måltiderna ska passa hela familjen men samtidigt underlätta för vuxna som vill gå ner i vikt. Kassen innehåller fem middagar för fyra personer per vecka och kan antingen beställas för hemkörning eller hämtas upp i någon av City Gross 37 stormarknader, meddelar man.
För de som följer ViktVäktarnas program är matkassen tänkt att underlätta i vardagen men den ska också utgöra ett alternativ för alla som helt enkelt vill skaffa sig sundare vanor. Fokus ligger på färska råvaror och butiksstyckat svenskt kött.
Recepten är utvalda av Karin Nileskog, kostansvarig på Vikttväktarna och med över tjugo års erfarenhet.
– För många är viktminskning idag så starkt förknippat med avkall och uppoffringar att de glömmer den så viktiga matglädjen. Vi vill fortsätta föra fokus på själva maten och inspirera fler till mättande, smakrik och hälsosam matlagning, säger hon.
Matkassen finns tillgänglig på City Gross 37 stormarknader, från Trelleborg i söder till Sundsvall i norr.
– City Gross och ViktVäktarnas visioner är i grunden väldigt lika; vi vill båda underlätta för konsumenten att göra kloka, medvetna val. Vi tilltalas också av ViktVäktarnas sunda värderingar och gläds åt att kunna erbjuda våra kunder en matkasse som gynnar hela familjen, kommenterar Per Karlsson, ansvarig för City Gross matkasse.
/FoodMonitor