christerjohanssonthepackagingarenaICA-handlare
ny ordförande i
The Packaging Arena
Christer Johansson, som driver framgångsrika MAXI ICA Stormarknad i Bergvik utanför Karlstad, tar över ordförandeposten i förpackningsklustret The Packaging Arena. Det avgjordes under onsdagens föreningsstämma.
”Det känns hedrande och kul att få förtroendet. Efter några år i styrelsen känns det här som en bra fortsättning”, säger han.
 
The Packaging Arena är ett förpackningskluster med säte i Karlstad. Klustret samarbetar bland annat med Karlstads Universitet inom förpackningsforskning. Man erbjuder även industrin tjänster inom konsumentdriven förpackningsutveckling.
 
Sandra Eriksson är tillförordnad vd i The Packaging Arena. Hon är glad att styrelsen fått en ordförande som har en stark anknytning till näringslivet.
 
”Christer är en eldsjäl vars engagemang naturligtvis är viktigt och glädjande för oss. Den nya styrelsens bredd är en stor tillgång och det känns mycket positiv för framtiden. Kopplingen mellan forskningen och näringslivet är stark och det är spännande att vara en drivande faktor i den utveckling som sker”, säger hon.
 
/FoodMonitor
 
FoodMonitor-Fakta:
The Packaging Arenas nya styrelse:
Christer Johansson, Maxi ICA Stormarknad Karlstad, ordförande
Charlotta Stenson, Löfbergs Lila
Claes Dahlbom, Sun Chemical
Henrik Kjellgren, Nordic Paper
Sofia Andersson, Karlstads universitet
Berit Westergren, Broby Grafiska