kIMG_2582
Praktiska sqeezeflaskor och vegansk dressing från Kavli Sverige
Livsmedelsföretaget Kavli Sverige meddelar att man lanserar varumärket Johnny’s Dijon i sqeezeflaska. Enligt bolaget är det smidigare än att applicera med kniv ur en glasburk.
"Inget kladd, utan perfekt dosering. Perfekt också att smaksätta direkt i en gryta, sås, eller dressing. Johnny’s Dijon är en klassisk dijonsenap med kraftfull smak i Johnny’s stil och gjord av svarta senapsfrön från Frankrike. Senapen är osötad, färgen har en ljust halmgul nyans och doften är pigg och frisk med en spets av citrustoner. Smaken tar direkt tag i tunga och gom med markerad syra, sälta, och en liten fruktsötma", skriver bolaget i ett pressmeddelande.
– Vi på Johnny’s tycker det har saknats en praktisk förpackning för dijonsenap på marknaden. Många använder dijonsenap på korv med bröd och då är det inte så smidigt att applicera med kniv ur en glasburk. säger Frida Källgren, Brand Manager för Johnny’s, enligt pressmedelandet.
Till svenskarnas grillande har Kavli Sverige också Johnny’s Mayo Hickory i en klämflaska och en Amerikansk dressing Sriracha som är märkt ”it´s vegan”.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.

t20