sIMG_2588
Fazer lanserar Skogaholm Bagarlimpa
PRODUKTNYTT Livsmedelsföretaget Fazer meddelar att man lanserar produkten Skogaholm Bagarlimpa. Enligt bolaget är brödet, som säljs skivat, speciellt bra att rosta.
”Skogaholm Bagarlimpa är en rustik limpa med fint gräddad yta som bakas saftig och mjuk på våra bagerier i Eskilstuna och Umeå. Nyheten är inspirerad av traditionell bageritradition och bakad med svensk skållad råg, rapsolja, och med en skvätt sirap för perfekt sötma”, skriver Fazer i ett pressmeddelande.
– Det är roligt att låta Skogaholms omtyckta familj med limpor växa med en god och rustik limpa, som dessutom är perfekt att rosta. Vi vill att brödätare ska kunna njuta av en riktigt god limpsmörgås och att Skogaholms bröd ska ha en självklar plats i vardagens alla tänkbara tillfällen, säger Therese Vennberg, Senior Brand Manager, för Skogaholm på Fazer, enligt pressmeddelandet.
Konsumenter som pantar påsen som brödet kommer i får rabatt.
”Du kan panta alla Skogaholms påsar på återvinningsstationer via appen PantaPå och få en rabattkupong på ditt nästa köp från Skogaholm”, skriver Fazer.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.

t20