Konsument begär pengarna tillbaka av skandalbolaget Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB
Som FoodMonitor berättat om tidigare så är skandalbolaget Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB i Segeltorp igång igen med att skicka ut ”erbjudanden” som ser ut precis om fakturor till intet ont anande gravrättsinnehavare i Sverige. En konsument som säger sig blivit lurad av detta har krävt pengarna tillbaka av skandalbolaget. Det framgår av en anmälan i dagarna till Konsumentverket.
”De har skickat hem ett erbjudande som är utformat som en faktura och efterliknar Stockholms stads ordinarie erbjudande om Gravskötsel. Det finns heller ingen information om ångerrätt vilket är obligatoriskt. Jag har betalt för 5 års gravskötsel för 2 655 kronor. Jag har begärt återbetalning enligt ångerrätten och väntar på bekräftelse samt återbetalning av pengarna”, skriver konsumenten i anmälan.
Totalt finns det idag 123 anmälningar mot skandalbolaget Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB hos Konsumentverket.
LÄS OCKSÅ: det här är Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB
/FoodMonitor
FoodMonitor har tidigare stött på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB i samband med att vi avslöjat skandalbolaget Svensk Djurassistans AB och den misstänkta bluffsajten djurtransporter.se som också de ingår i nätverket MilDigitalGroup.
Känner du att du blivit lurad av skandalbolaget Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB? Då kan du alltid vända dig till Konsumentverket för råd. Du kan också göra en polisanmälan.
Vi är intresserade av att få reda på vart alla pengar, miljontals kronor, som Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB och de andra skandalbolagen i MilDigitalGroup omsatt tagit vägen. Vem gynnas och har de investerats? Vet du? Skriv i så fall gärna en rad till redaktionen @ foodmonitor.se. Du kan få vara anonym.
FoodMonitor görs av frilansjournalister. Hjälp oss att fortsätta granska kriminella nätverk och skandalbolag genom att prenumerera på FoodMonitor Plus. Betalar du med kort via PayPal får du en prenumeration som är på 6 månader eller ett år. Den förnyas inte automatiskt. Så prenumererar du: https://www.foodmonitor.se/foodmonitorplus/index.php