jIMG_4212
God Morgon lanserar juice med kokosvatten – ”30 procent lägre sockerhalt”
Juicevarumärket God Morgon meddelar att man lanserar produkterna Tropical Delight och Strawberry Delight. Enligt varumärket är dessa juicer de första i Norden med ”100 procent frukt och samtidigt 30 procent lägre sockerhalt”. Det åstadkoms enligt uppgift med tillsatt kokosvatten.
”Med God Morgon® Tropical och Strawberry Delight ökar God Morgon® sin serie av funktionella och hälsosamma juicer och fruktdrycker. Med de två nyheterna följer alla de hälsosamma fördelarna som kokosvatten har. Kokosvatten är rikt på bland annat antioxidanter, mineraler och elektrolyter som är bra för kroppen. Användandet av kokosvatten gör att den naturliga sockerhalten sänks då kokosvatten har naturligt lägre fruktsocker”, skriver God Morgon i ett pressmeddelande.
– Vårt mål är att fler ska få i sig mer frukt och grönt, vi vet att den största barriären till att dricka juice är tron om att juice innehåller tillsatt socker. Genom den här produktinnovationen har vi lyckats möta vår målgrupps behov om att göra enklare val i vardagen för en hälsosam livsstil för hela familjen. Vi kommer även fortsätta att utbilda konsument om att juice är 100 procent frukt och inget annat, säger Emma Hjert som är senior Brand Manager på God Morgon, enligt pressmeddelandet.
Det här är de två nya produkterna (källa: God Morgon):
God Morgon® Tropical Delight – ”smakblandning av apelsin, äpple, ananas, mango och passionsfrukt samt kokosvatten”.
God Morgon® Strawberry Delight – ”mild bärblandning med smak av äpple, jordgubb och svarta vinbär samt kokosvatten”.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.

t20